+

Legfrissebb cikkeink

Védőlábbelik kiválasztása

Védőlábbelik kiválasztása

A láb sérülései elsősorban mechanikai jellegűek, amelyek származhatnak leeső tárgyaktól, a talp átszúrásából (elsősorban építőipar területén). Ennek megfelelően a lábfej és a lábujjak sérülése a leggyakoribb. Ezek bőr és csontsérülések lehetnek.

Bővebben
Védősisakok kiválasztása

Védősisakok kiválasztása

Ipari körülmények között elsősorban a leeső tárgyak, beütődések, horzsolások okoznak mechanikai sérüléseket a fejen. Ezek nemcsak a bőr sérülései lehetnek, hanem a koponyacsont ill. a nyakcsigolya törése és deformálódása is. A koponyacsont törési szilárdsága eléri az 5-9 KN-t, hasonlóan a nyakcsigolyáé is.

Bővebben
Védőruházat kiválasztása

Védőruházat kiválasztása

A veszélyes anyagok nagyon sokféle variációban kerülhetnek testünk felületére. Sajnos nagyon sok olyan egyéb veszélyes anya is létezik, amely a bőrre kerülve felületi roncsolódást, égési sérülést is okozhat. Ezért fontos a jó munkavédelmi ruházat kiválasztása.

Bővebben
Hallásvédelem

Hallásvédelem

A 40-65 dBA hangnyomásszintű zajok pszichés hatásokat váltanak ki. A 65-85 dBA közöttiek magatartásbeli változások mellett a vegetatív idegrendszer irányítása alatt működő funkciókban okoznak eltérést, elsősorban azokon a munkahelyeken, melyeken a munka végzéséhez fokozott figyelem szükséges: (pl.: irodák, vezérlőhelyiségek), illetve a zaj nem kapcsolódik szervesen a munkafolyamathoz.

Bővebben

Testimonial

Submit Testimonial
Pap Zsolt - 2015-06-17 15:22:19 - info@cselemunkaruha.hu Vásárló
“A megvásárolt munkaköpennyel, és a védő papuccsal nagyon elégedett vagyok. Kedves, türelmes kiszolgálásban volt részem. Köszönöm a jó minőségű munkaruhát!“
P. István - 2015-06-17 15:29:09 - info@cselemunkaruha.hu Tisztító eszközök forgalmazása
“Nekem fontos a jó minőség, és itt megtaláltam! Mindenkinek ajánlom az üzletet. Köszönöm a kedves kiszolgálást.“

+