Csele Trade Kft - Használati feltételek!

A Csele Trade Kft. ONLINE ÁRUHÁZ ÜZLETSZABÁLYZATA

Kedves Vásárlónk! Üdvözlünk a www.cselemunkaruha.hu online áruházban. Kérünk, vásárlást megelőzően figyelmesen olvasd el az alábbi vásárlási tájékoztatót.

Az eladó neve: Csele Trade Kft.

Székhelye: 7700, Mohács, II. Lajos u. 2.

Adószám: 12836185-2-02

Cégjegyzékszám: 02-09-068062

Bankszámlaszám:  Mohácsi Takarék Bank - 50400096-11013563

Képviselő: Buchammer Károly - ügyvezető

Telefonszám: (Bolt) - 0670/386-0323 vagy (ügyvezető) 0670/360-1340 ,E-mail: info@cselemunkaruha.hu.

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:

1.1 A www.cselemunakruha.hu online áruházban mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.

1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. www.cselemunkaruha.hu online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

1.3 A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely nem tartalmazza az ÁFÁ-t, és nem tartalmazza a szállítás költséget.

1.4 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.

2. RENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

2.1 A www.cselemunkaruha.hu online áruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

2.2 A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

2.3 Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról.

2.4 A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Posta Csomagküldő Szolgálat végzi. A kézbesítés 2-5 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

2.5 Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a Posta futárszolgálatnak haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

2.6 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

2.7 A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel, vagy előre utalással történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.

2.8 Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Csele Trade Kft.-vel szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

2.9 A Posta futárszolgálat ügyfélszolgálata: Cím:  Tel: 00000000 Fax: 00000000 e-mail: xy@yx.hu  web oldal: www.posta.hu Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon x-tól y óráig.

3. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

3.1 Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.

3.2 Az eladó az általa eladott 10.000,- Ft.-nál nagyobb értékű termékekre általánosan, az átvételtől számított 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.

3.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni.

3.4 A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről